Muistoissa

Tässä on mainittu kaikki meidän edesmenneet koirat. Suurinosa niistä ei ole kumpaakaan kasvattamaamme rotua, mutta ne ovat vaikuttaneet meihin sekä kasvatustyöhömme.

Pimu
Pimu
Minnan ensimäinen omakoira, sekarotuinen Pimu 20.8.08 - 14.07.2021 luonnollinen pois meno, vanhuus. Pimu tuli minulle huonosti pidettynä koirana n. 7kk ikäisenä. Pimu oli mahtava ensikoira, se toimi niin kuin ajatus ja oli aina täydellisesti käyttäytyvä, se oli aina vapaana. Luonnollinen perhe ja seurakoira, kaikkien ystävä. Koko ikänsä täysin terve. Pimulle syntyi myös vahinko pennut 2009 loppuvuodesta ja pennut hoidettiin asian mukaisesti, harmillisesti en kuullut yhdestäkään enään niiden elämän aikana.
Karu
Karu

ALPWEIDEN QUITE SMASHING 20.12.2010-2015.
"Karu" amerikan akita. Ihana poika, josta jouduin luopumaan sen ollessa reilu 3-vuotias. Jouduttiin lopettamaan sen jälkeen aika pian aivokasvaimen takia uudessa kodissa.

Mosku
Mosku
Istrianajokoira Melkienmosku "Mosku" 22.07.2013 - 17.11.2018 suolistoa tukkiva vierasesine. Mosku tuli meille pari vuotiaana 2015. Täysin maalaisjuntti, mutta sopeutui loppujen lopuksi aivan loistavasti lähiöelämään. Minnan sairaalassa olo aikana koira alkoi ahdistukseensa syömään kaikkea mahdollista ja pari kertaa leikattiin. Viimeisellä kerralla suolisto oli jo täysin kuoliossa ja eutanasia oli ainoa mahdollinen vaihtoehto.
Varjo
Varjo
Sekarotuinen " Varjo " 15.8.2016 - 17.08.2017 jalan tapaturmainen katkeaminen, eutanasia. Jalka niin vaikeasti rikki, että leikkaushoidolla ei olisi saatu välttämättä toimivaksi. Todella laumaansa kiintynyt, eroahdistus ongelmainen koira pentuna. Muuten kuin ajatus ja helppo koira.
Helga
Helga

Ranskanbulldog Bullavenuen Golden Friend "Helga" 10.02.2015 - 03.10.2019 Synnynnäinen sydämen kehityshäiriö. Helga aloitti vuoden iässä nesteenpoisto lääkityksen ja sen tuoma teho riitti vain 4 vuoden tienoolle. Lisäksi furunkuloosi sekä allergiaa ruoka-aineille ja kirsikkasilmä. Luonteeltaan mahtava, viisas ja kaiken oppiva koira. Ärsyttävyyteen asti Itsepäinen, lapsia rakastava ja omaa perhettänsä ehdottomasti jumaloiva.

Steffe
Steffe

SPK Fin bellows Captain america "Steffe" 31.07.2019 - 01.09.2021 Piinan ja Bläkin velipuoli, tuli meille luovutusikäisenä. Toimi kuin ajatus, korkea viettinen, terveeksi kuvattu. Aloitti yhtäkkiä arvaamattoman käytöksen vieraita kohtaan, ei varoitellut vaan koitti suoraan purra kasvoihin. Koitettiin tutkia ja sulkea pois kipulääkityksellä, johon ei saatu koskaan vastetta. Lopetettiin lopulta sen takia, että oli liian arvaamaton pitää. Lähetettiin ruumiin avaukseen, jossa ei suoraa syytä edelleenkään käytökseen. 

Loimu
Loimu

SPK Kulovalkean Hopealoimu "Loimu" 03.09.2017 - 10.11.2022 Loimu tuli meille kaksi vuotiaana, kouluttamattomana maalaiskoirana. Sille oli outoa oikeastaan kaikki. Siitä kuoriutui kuitenkin aivan mahtava harrastuskoira, jolla uskomaton moottori. Loimu teki meille yhden pentueenkin ja seuraavaksi sen kanssa olisi suunnattu kisakentille. Kohtalo puuttui kuitenkin peliin ja loimu aloitti ruuan oksentelemisen, jota tutkittiin eläinlääkärissä ensin ultralla ja verikokeilla. Hoitoa kokeiltiin, mutta viikossa koiran kunto romahti ja uusinta verikokeissa maksa ja munuaisarvot olivat todella hälyyttävät sekä iho alkanut kellastumaan. röntgenkuvissa löydöksenä valtava kasvain vatsalaukussa ja koiralle päätettiin antaa viimeinen palvelus.

Dosmarin Q-lo "Kira"  

Oli meillä hoitokoirana, tuli 7kk ikäisenä. Aivan mussukka koira, mutta oirehti sekä psyykkisesti monen kodinvaihdon jälkeen sekä kalusi jalkoja. D/D lonkat ja toisessa jo nivelrikko.

Paha Karman kennel
Kaikki oikeudet pidätetään 2024
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!