Yhteystiedot

pahakarmankennel

Tuulikalliontie 79 37370 Vesilahti

050-5567160

pahakarmankennel( @ ) gmail.com

Paha karman - kennel nimen takana hyörii Aleksi sekä Minna Hietanen. Aleksi kävi kasvattajakurssin 01/19 ja kasvattaja nimi myönnettiin 24.6.2019. Minna kävi hieman perässä 2022 ja haki oman erillisen Kalmattaren-kasvattaja nimen ja sen jälkeen lisäksi koetoimitsijan peruskurssin 2023, paimennuksen koetoimitsijakurssin -24 spl-kehätoimitsija kurssin -24.

 Kasvatukselle ajatus lähti itämään siitä, että kuinka saan pidettyä tälläisen vastaavan koiran itselläni aina. Kasvatustyöhön potkut tulivat koirilta Nindigon extreme Braixen 'Nysä' sekä Xander's Aisha 'Piina'- koirilta. Molemmat nartut rautahermoisia ja mahtavia rotunsa edustajia sekä erinomaisia periyttäjiä. Nysä ja Piina on edelleen (2024) hengissä ja viettävät eläkepäiviä. 

Koirat ja pennut elävät meillä lapsiperheessä sekä niiden ruokinta aloitetaan raakaruokinnalla, jota jatketaan luovutusikään asti. Pennut kasvavat sisällä ja tottuvat normaaleihin kodinääniin sekä hoitotoimenpiteisiin. Yhdistelmissä on tarkoitus vaalia terveyttä ja rodunomaisuutta sekä hermorakennetta.

Nysä konekarhulla
Nysä konekarhulla
Piinan seisotuskuva
Piinan seisotuskuva
Paha Karman kennel
Kaikki oikeudet pidätetään 2024
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!