NINDIGON EXTREME SIJOITUS-PENTUE

Meillä syntynyt kennel Nindigon Extremen sijoituspentue, jossa emänä Nindigon Extreme Braixen eli Nysä ja isänä Vilperi. Pennut näkivät päivänvalon pääsiäisena 20.4.19, joilloin syntyi normaalisti nopealla tahdilla kolme pentua, ensimmäisenä syntyi isompi laikullinen uros (Leo) , toisena musta punaisinmerkein narttu ja kolmantena pienempi laikullinen uros (Paavo) . Neljäs musta narttu pentu syntyi kuolleena, istukka oli irronnut ennen aikaisesti. Viides pentu, musta uros ei meinannut mahtua ulos, oli pitkään jumissa synnytyskanavassa ja syntyi kuolleena avustamisen jälkeen.

Kolme hengissä syntynyttä kasvoi komeaa tahtia ja kolmikon luonteen piirteet alkoivatkin näkymään nopeasti; isompi laikullinen uros oli rauhallinen, helposti syttyvä, silti tuumaileva kaveri. Toinen laikullinen uros oli vähän ujompi, mutta äärimmäisen ihmisystävällinen ja vilkas. Musta narttu oli itsenäinen, kova ääninen, syttyi ja vaativa.

Tästä kolmikosta isompi laikullinen uros mustilla korvilla ( Nindigon Extreme Infernape) eli Leo meni isänsä omistajan toimesta sijoitukseen, toinen laikullinen uros sinisellä silmällä eli Uuno (Nindigon extreme Ivysaur) Nysän kasvattajan kautta sijoitukseen ouluun ja narttu musta punaisin ( Nindigon extreme Inkay) ruotsiin asti.

Koko kolmikko syttyi metsästyshommiin kovasti ennen vuoden ikää. 


                 Nindigon Extreme Ivysaur

ei silmäsairauksia

KÄY-ERI

MEJÄ 28p

IDD0 (puhdas), K-luku: K0
VA0 (normaali), lukumäärä: 0
SP0 (puhdas)
LTV1 (jakautunut ristiluun keskiharjanne (s1-s2) tai muu lievästi normaalista poikkeava rakenne)


             FI KVA-VERI   Nindigon extreme Infernape

ei silmäsairauksia

CDDY/CDDY Kaksi geenikopiota  

KÄY-ERI

LTE 170+++

Näyttelystä ERI

LUME1, LUO1, MEJÄ VOI1, VERI1

IDD1 (aste 1, lievä), K-luku: K1
VA0 (normaali), lukumäärä: 0
SP0 (puhdas)
LTV0 (normaali)

Paha Karman kennel
Kaikki oikeudet pidätetään 2024
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!